Skip to content

Maailman Internet-yhteyksien yhdistetty

October 14, 2013

 

Menojen paljon aikaa Internetiin, saatat luulla unohtaa mitä pieni vähän nurkassa sitä olet elävät.  Kaikki nähtävyydet tiedät ja vierailla vain tehdä pienen pieni murto-osa internet väestöstä osoituksena tämän kartan tiedot maantiede hanke Oxford Internet-instituutissa.

Kartta ottaa tiedot 2011 ja muuttuu yllättävää visuaalinen edustus Internetin käyttäjiä ja yhteyksiä yhteensä. Maailma varmasti näyttää erilaiselta, jos maantieteellisten rajojen riippuu Internetissä, liioittelematta. Koko maa tällä kartalla vastaa Internetiin kyseisessä maassa, vaikka maan väri liittyy ihmisten internet maan osuus käyttäjien määrä.

Ei ole yllättävää Kiinan valtava väestö tarkoittaa paisunut maan kartalla, vaikka sen connectivity oli vain välillä 40 ja 60 prosenttia koko väestön.  Etelä-Korea, Kanada ja Ruotsi olivat kaikki syvä punainen osoittaa niiden valtavan korkea Jäsentenvälinen läpäisykyky, joka tarkoittaa on yli 80 prosenttia jokaisen kansakunnan.

Yllättävin kasvu tulee Afrikkalainen kansakunnat, jotka ovat kokeneet valtava kasvu Internetissä, koska yhteydet olivat viimeksi yhdistetty useita. Viimeisen kerran tiedot maantieteellisille, samanlainen kartta vuodelta 2008, Afrikan mantereen suurin oli musta aukko Internetin osalta.

Liittyvät virkaa: Mobile on nopeimmin kasvava laajakaistateknologia HistoryGlobal internet yhteydet Näytä kasvuun 2013Internet.org: Zuckerberg yhdistää worldMicrosoft, Facebook, ja muut liity Alliance edullinen InternetFast Internet-yhteys on tullut välttämättömyys

Lähetetty: Internet yhteys Tunnisteet: yhteyden internet, kartta jätä ResponseClick täällä to peruuttaa vastaus

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi.

Viime PostsResearchers työtä tehdä mobiili Internet FasterGoogle Kolibri vie FlightOptimize sinun yhteyden kanssa Well-Placed RouterBritain n BT sulkee alas Dial Up ConnectionGoogle ja Microsoft

View the Original article

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: