Skip to content

30 % amerikkalaisista ei ole laajakaistayhteys kotona

October 8, 2013

Olet tässä: Etusivu» Uncategorized» 10:16 pm, 7 päivänä lokakuuta 2013 sivustot lähetetty

Pew Research Center has äskettäin esittämislupa heidän Internet & American Life-hankkeessa tehdyn tutkimuksen tulokset. Näiden tulosten mukaan yli puolet amerikkalaisista tällä hetkellä oma älypuhelin; kuitenkin on huomattava ero laajakaistan kattavuus eri puolilla maata.

Tutkimuksesta toukokuussa 2013 sanoo 70 % Yhdysvaltain aikuisista on laajakaistayhteys Internetiin kodeissaan, lehdet ja uskomattomia 30 % amerikkalaisista, jotka eivät ole laajakaistayhteys Internetiin kodeissaan. Vastaajista 10 % oli vain mahdollisuus käyttää Internetin kautta niiden älypuhelimet, vaikka 2 % amerikkalaisista todettiin täysin ulkopuolella laajakaistan kattavuus alueilla asuville.

Kansallisesti tutkimuksessa todettiin, että yhteensä 3 % amerikkalaisista Internetiä kotona kautta puhelinverkkoyhteyden huolimatta siitä, että laajakaista korkealaatuisia ja nopeus on ollut yleisön saatavilla yli 10 vuotta. Vastaajista väestön kanssa vähiten saatavilla Internetiin oli henkilöt yli 65-vuotiaat, joista vain 43 prosenttia oli laajakaistayhteys Internetiin kotona.

Related posts: Mobile Broadband on nopeimmin kasvava teknologian HistoryBritain’s BT sulkee alas Dial Up ConnectionIs Your Internet nopeammin kuin kansalliseen keskiarvoon?Broadband Speed Test käyttäen Google MapsWhy Svchost.exe käyttää verkossa?

Lähetetty: Uncategorized 2 Vastaukset

Pingback:

View the Original article

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: